Bestilling

Der kan kun bestilles varer via WeeWee.dk´s webshop, men vi hjælper dig gerne via mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

Betaling

Hos WeeWee.dk kan du betale med alle Mastercard og Visakort mv. – vi trækker først pengene når varerne er afsendt fra vores lager.
Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PAYPAL, som kan se dine oplysninger.
Der tilkommer INGEN ekstra gebyrer, moms , told eller lign.

Hvorfor kan jeg kun betale via PayPal?

De danske betalingsgateways er simpelthen for dyre. Flere har et månedligt abonnement på over 200 kr. og skyhøje renter at køb for kunden, det har vi valgte at gøre så billigt som muligt for vores kunder.

Også er det nemmere for os administrations mæssig.

Hvordan betaler jeg med PayPal, hvis ikke jeg har en PayPal konto?

Betal med Dankort uden at oprette en PayPal kontoDu kan stadig bruge dit betalingskort til at betale med, det er bare lidt besværligt at finde på den side du bliver smidt afsted til hos PayPal. Men vi har lavet et lille billede, så du bedre kan se hvor du gør det henne.

Kig på den røde ring, det er her du skal klikke, hvis ikke du har en PayPal konto.

Levering og fragt

Alle varer på WeeWee fremsendes direkte til døren . Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, dog kan det forventes at der går optil 30 dage fra ordre afgivelse såfremt leveringstiden er kortere er dette angivet ved de enkelte produkter.
Ligeledes er fragt prisen angivet på de forskellige produkter.

Pakkerne bliver altid sendt direkte til din dør.

Reklamationsret og Fortrydelsesret

Hos WeeWee.dk har man altid to års fuld reklamationsret. Det betyder, at hvis din varer er defekt eller andet så ombytter vi varerne med en kompensation- vare hvis varen ikke kan laves, kan varen ikke laves kan købet også fortrydes. Altid kontakt os på mail inden du sender retur.
Reklamationer skal fremsendes til:

WeeWee.dk
Visborgvej 1 St Th
9560 Hadsund

Mærk forsendelsen med “Reklamation” samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere.

Såfremt WeeWee.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.

Såfremt at reklamationen accepteres, så kan kunden enten vælge at få tilsendt et nyt sæt varer, eller pengene retur. WeeWee.dk vil i dette tilfælde betale returgebyret, så kunden ingen omkostninger har vedr. dette.

Du har altid 14 dages fuld returret hos WeeWee.dk. For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal vareren leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os.
Hertil skal det siges at ordrer med lang leveringstid bliver afsendt 1-2 dage efter bestilling, men fra udlandet og deraf ikke muligt at annullere ordren, men derimod modtage den og herefter sende retur til os.
Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse:

WeeWee.dk
Visborgvej 1 St Th
9560 Hadsund

Mærk forsendelsen med “Retur” eller “Ombyt” alt efter om du vil have dine penge retur eller ombyttet størrelsen.

Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling.

Hvis varerne modtages I samme stand, som da du modtog den returnere vi købssummen til dig, dog ikke fragten . Vi returnerer ikke den fragt som du måtte have, når du skal sende pakken tilbage til os.

Husk at sende pakken forsvarligt, vi anbefaler at sende pakken som forsikret pakke med Post Danmark eller anden Speditør der tilbyder sporing på pakken.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark.
WeeWee.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Persondatapolitik

Ingen oplysninger, som du indtaster på WeeWee.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til en tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejdere hos WeeWee.dk. Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem Paypal, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke supporte dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank. WeeWee.dk benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger i kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger I kurven (medmindre dealen er udløbet). Når du handler hos os beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i krypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

Tilfredsgaranti

Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os, og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid finde en løsning!